tiistai 8. tammikuuta 2019

Vuosi 2019 on startannut

Hei!

No niin, uusi vuosi ja samat kujeet eli HuiLaa-hankkeen koulutukset jatkuvat. Jälleen pyritään toteuttamaan toiveissa olleita koulutuksia, ja keksimään vähän jotain uutta tulokulmaa koulutuksiin.

Erilaisten viljelymietteiden kanssa avataan Nurmiseminaarilla, uutta tutkimusta ja ajankohtaista tietoa asioista, joiden avulla johdetaan tilan nurmentuotanto ja sitä kautta mahdollinen maidon- tai lihantuotanto uudelle tasolle.

Osuustoiminnan saloja sekä suoramyynnin kuvioita avataan Ylitorniolla 16.1, Kannattaa osallistua, jos haluat viedä tilan toiminnan uusille urille. Mikä olisi se oman tilan tie, kuinka lähteä kehittämään oikeaan suuntaan.

Toivottuja sorkanhoitokursseja on helmikuun lopussa, saadaan eläinten jalkaterveys kohentumaan, jonka myötä voidaan saavuttaa parempia tuotannon tuloksia sekä vähentää terveysriskejä ja kuluja.

On tulossa hyvinvoinnin päiviä, pyritään saamaan oman kehon huoltoon oppeja, kuinka raskaan työn vastapainoksi pidän huolta itsestäni, tärkeimmästä osatekijästä tilalla.

Talouden teemapäiviä on myös, eli mitä kaikkea onkaan tilan taloudessa huomioitavaa ja mitkä ovat niitä oikeita huomion kohteita, jotta saadaan pidettyä tilan talous kunnossa.

Kaikenlaista siis, ja lisää tulee. Tarkoitus on nyt blogiinkin saada aina päivitettyä tulevat koulutukset.

Jatkojalostus ja osuuskuntatoiminta 16.1
https://www.dropbox.com/s/74dgjqrx0f3yvc1/Osuustoimintailmoitus_16_1_19.pdf?dl=0

Nurmiseminaari 23.-24.1
https://www.dropbox.com/s/0q17ggvsrfbridm/Nurmikoulutus_23_1_19%20%28005%29.pdf?dl=0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HuiLaa hankkeen maaliskuu ja huhtikuun alku

Maaliskuu Pidimme maaliskuussa jälleen koulutuksia, hieman on juttujen teko venähtänyt, mutta tässä nyt avausta maaliskuusta. Robo...