sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Kirjanpito on yksi tärkein osa-alue maatilayrityksessä


Pidimme WebWakka -koulutuksen Ylitorniolla 18. helmikuuta ja Rovaniemellä 19. helmikuuta. Aiheina olivat WebWakka -ohjelma ja tilinpäätös sekä näihin liittyviä asioita.

Kouluttajana oli ProAgria Lapin talousasiantuntija Erkki Juntunen ja paikalla oli muutama maatalousyrittäjä.

Kirjanpito ja siihen liittyvät asiat ovat yksi tärkein osa-alue maatilayrityksessä, ymmärrys siitä kuinka yrityksen taloutta seurataan sekä pidetään yllä. Vaikka kirjanpidon teettää toisaalla, niin on hyvä itsellä olla ymmärrys talouden luvuista sekä niiden vaikutuksista. Talouden perustiedot ovat yksi osa tilan johtamista.

WebWakka -ohjelma itsessään on uudistunut ja se on nyt verkossa, joten erillistä ohjelmaa ei tarvita vaan saat kirjanpidon auki missä tahansa, kunhan käytössä on internetyhteys.

1 kommentti:

  1. Meillä on mietinnässä tuo, että kirjanpidon hoitaisi ammattilainen. Uskon, että meiltä ei taidot siihen riitä, ja olisi mukavaa että kaikki menisi oikein ihan heti alusta saakka. https://www.tilikeskus.net/tilitoimisto

    VastaaPoista

HuiLaa hankkeen maaliskuu ja huhtikuun alku

Maaliskuu Pidimme maaliskuussa jälleen koulutuksia, hieman on juttujen teko venähtänyt, mutta tässä nyt avausta maaliskuusta. Robo...