torstai 15. helmikuuta 2018

Pidettyjä koulutuksia - Robottitilan johtaminen

Vuonna 2017 on Maatilan kasvuohjelma - hankkeen puitteissa pidetty muutama koulutus eri paikkakunnilla, yksi niistä oli Posiolla ja aiheena Robotin tunnusluvuilla johtaminen.

Aihe oli kiinnostanut viljelijöitä ja sisältö oli antanut heille uutta tietoa sekä intoa miettiä oman tilan toimintaa johtamisen sekä erilaisten tunnuslukujen näkökulmasta. Tilaisuudessa oli käyty läpi muun muassa töiden suunnittelua, investointien suunnitelmallisuutta sekä tietyn maitotuotoskilon saavuttamista. Mitä tietynlaiset toimet aiheuttavat tilan toimintaa huonontavasti ja mikä auttaa eteenpäin. Kokonaisuuksien hallintaa ja vaikutusta robottitilalla sekä uudenlaisia näkökulmia.

Tällaisia koulutuksia olisi nyt tarkoitus järjestää enemmänkin ja koota pienryhmiä, jotka käsittelevät erilaisia aihealueita.

Tuossa Posion päivässä esille oli noussut lisätiedon tarve kassanhallintaa ja budjetointia varten, tällaisiin täsmä tarpeisiin haluaisimme nyt vastata hankkeessa. Oppimisen ja uuden tiedon tarpeet voivat olla erilaisia toisilla.

Suunnitteilla olevilla Seosrehu- ja Nurmipäivillä pyrimme vastaamaan tiloilta tulleeseen tarpeeseen. Ja uudesta näkökulmasta sekä tulevaisuutta ajatellen, mihin suuntaan tilojen toiminta menee, mitä siellä yhä enemmän tarvitaan. Tiloilta tarvittaisiin nyt niitä tulevaisuuden näkymiä ja tarpeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HuiLaa hankkeen maaliskuu ja huhtikuun alku

Maaliskuu Pidimme maaliskuussa jälleen koulutuksia, hieman on juttujen teko venähtänyt, mutta tässä nyt avausta maaliskuusta. Robo...